Direct naar:
ehakifidafm

Maak kennis met onze dienstverlening

Bent u op zoek naar een full-service financieel adviesburo met een persoonlijke aanpak, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel de titel assurantiekantoor anders doet vermoeden, kunnen wij u adviseren en helpen met al uw verzekeringen, financiële vraagstukken en bankzaken. Zelfs uw belastingaangifte vullen wij voor u in. Raak overtuigd van de voordelen van één contactpersoon voor al uw financiële zaken.

Assurantiekantoor H. Nijhuis

Bentelosestraat 10
7496 PG Hengevelde
Telefoon: 0547-333372
info@assurantiekantoornijhuis.nl

Home | Verzekeringen
Uw verzekeringen in goede handen

Het lijkt verleidelijk: Verzekeren via Internet. Lekker makkelijk zelf uw zaken regelen vanuit uw luie stoel. 

Ook u informeert zich via internet. Dit is natuurlijk prima, er is immers veel informatie te vinden op internet. Houdt er echter rekening mee dat geen enkele internetpagina uw persoonlijke situatie kent. U kunt dus wel produkten afsluiten via internet, maar u krijgt géén advies. Wij zijn van mening dat deze vorm van verzekeren zonder advies zeer onverstandig is! 

Veelal verzekert u uw kostbaarste bezit. Uw gezin, uw woning, uw auto of uw financiële positie. Dit wilt u goed geregeld hebben. Om dit goed te kunnen regelen moet u kennis hebben van de verschillende verzekeringen en verzekeraars die er zijn. Niet elke verzekering of verzekeraar zal immers bij uw specifieke situatie of wensen passen. 

Voor deze kennis bent u bij ons op het juiste adres. Wij kennen de markt. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw persoonlijke situatie. Op basis daarvan krijgt u een verzekeringsadvies dat voor u op maat is gemaakt. 

Het mooiste van al? Meestal bent u niet duurder uit dan wanneer u zich via internet verzekerd. Omdat wij de verzekeraar veel werk uit handen nemen, kunnen zij tegen een scherpe prijs produkten aanbieden. Bovendien moet een internetverzekeraar veel kosten maken voor het verkrijgen van naamsbekendheid en voor de vindbaarheid op internet. Deze kosten worden indirect in uw premie verwerkt. 

Loop eens bij ons binnen. Op deze manier kunt u kennis maken met onze persoonlijke manier van advisering.