Direct naar:
ehakifidafm

Maak kennis met onze dienstverlening

Bent u op zoek naar een full-service financieel adviesburo met een persoonlijke aanpak, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel de titel assurantiekantoor anders doet vermoeden, kunnen wij u adviseren en helpen met al uw verzekeringen, financiële vraagstukken en bankzaken. Zelfs uw belastingaangifte vullen wij voor u in. Raak overtuigd van de voordelen van één contactpersoon voor al uw financiële zaken.

Assurantiekantoor H. Nijhuis

Bentelosestraat 10
7496 PG Hengevelde
Telefoon: 0547-333372
info@assurantiekantoornijhuis.nl

Home | Hypotheken
Info hypotheken

Waarom kiezen voor een hypotheekspecialist van Assurantiekantoor Nijhuis?

Er zijn grofweg drie soorten hypotheekadviseurs. De adviseur van de bank, de adviseur van een hypotheekketen (De Hypotheker, Hypotheekshop enz.) en de onafhankelijke financieel adviseur (of assurantietussenpersoon).

De adviseur van Assurantiekantoor Nijhuis is een onafhankelijk financieel adviseur en daarnaast een Erkend Hypotheekadviseur. Een erkend hypotheekadviseur wordt jaarlijks getoetst op kennis, betrouwbaarheid en ervaring. U heeft dus de zekerheid van een eerlijk en deskundig advies.

Adviseurs die in dienst zijn bij de bank hebben als nadeel dat zij alleen een product uit het assortiment van die bank aan kunnen bieden. Hierdoor wordt het zeer moeilijk om maatwerk te leveren. Bovendien zijn de rentetarieven vaak hoger dan de tarieven van hypotheekketens of inkooporganisaties van financieel adviseurs. Ook rekenen banken bij renteverlenging vaak rentetarieven die hoger liggen dan de rentetarieven die gelden voor nieuwe hypotheken. 

Adviseurs in dienst bij een hypotheekketen werken vergelijkbaar aan de werkwijze van Assurantiekantoor Nijhuis. Het nadeel kan zijn dat de adviseurs van hypotheekketens vaak commerciële doelstellingen opgelegd krijgen en voor bepaalde (eigen) hypotheekprodukten een hogere beloning ontvangen. Hierdoor kan de adviseur de klant in een bepaalde richting duwen door het advies te sturen. Bovendien werken de meeste adviseurs niet lang bij één en dezelfde werkgever waardoor een lange termijn relatie met u als klant niet altijd voorop staat.

De voordelen van de hypotheekadviseur van Assurantiekantoor Nijhuis zijn het grote aanbod aan geldverstrekkers (ca. 20 banken, verzekeraars en pensioenfondsen), de grote kennis van de markt en de scherpe rentetarieven. De hypotheekadviseur is tevens de eigenaar van het bedrijf. Hij is dus meer gericht op het aangaan van een langetermijnrelatie met u , dan op een vluchtig verkoopmoment. Omdat u hem betaalt voor het advies krijgt hij geen provisie van de geldverstrekker. U krijgt dus een advies dat voor u het beste is en niet het best voor de portemonnee van de adviseur.

Geïnteresseerd? Neem dan kontakt met ons op voor een (kosteloos) informatief gesprek.