Direct naar:
ehakifidafm

Maak kennis met onze dienstverlening

Bent u op zoek naar een full-service financieel adviesburo met een persoonlijke aanpak, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoewel de titel assurantiekantoor anders doet vermoeden, kunnen wij u adviseren en helpen met al uw verzekeringen, financiële vraagstukken en bankzaken. Zelfs uw belastingaangifte vullen wij voor u in. Raak overtuigd van de voordelen van één contactpersoon voor al uw financiële zaken.

Assurantiekantoor H. Nijhuis

Bentelosestraat 10
7496 PG Hengevelde
Telefoon: 0547-333372
info@assurantiekantoornijhuis.nl

Home
Maak kennis met onze dienstverlening

 

Bent u op zoek naar een full-service financieel adviesburo met een persoonlijke aanpak, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoewel de titel assurantiekantoor anders doet vermoeden, kunnen wij u adviseren en helpen met al uw verzekeringen, financiële vraagstukken en bankzaken. Zelfs uw belastingaangifte vullen wij voor u in. Klik in het hoofdmenu één van de deelgebieden van ons dienstenpakket aan en u zult overtuigd raken van de voordelen van het hebben van één contactpersoon voor al uw financiële zaken.

Ons kantoor is in de Hof van Twente gelegen en onze naam staat in deze regio al jarenlang bekend als een vertrouwd adres voor advies omtrent particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen. De eerste polissen zijn al in de jaren '30 via ons kantoor tot stand gekomen!

 

De laatste jaren hebben wij onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid. Wij hebben op dit moment de deskundigheid in huis voor:

  • Bankzaken: Steeds meer verzekeraars begeven zich op de bancaire markt. Wij hebben kennis van de verschillende producten die zij aanbieden. Zodoende kunnen wij u helpen bij het kiezen van een product dat het beste aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden.

  • Hypotheken: door een intensieve samenwerking met ongeveer 25 verschillende geldverstrekkers, bieden wij u keuze uit een groot aantal hypotheekmogelijkheden. Na het inventariseren van uw wensen en doelstellingen kunnen wij de best passende hypotheek voor u selecteren.

  • Financiele planning: risico's als arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkloosheid en lang leven kunnen uw financiele positie in gevaar brengen. Wij brengen de financiele gevolgen van deze risico's middels geavanceerde software overzichtelijk in beeld.

  • Fiscaal-/juridisch advies: Advisering bij bedrijfsoverdracht, of staking van de onderneming. Tevens begeleiding bij starten van een eigen bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in deze totaal aanpak neem dan geheel vrijblijvend Contact met ons op.


Het team van Assurantiekantoor H. Nijhuis